top of page
ISSP

ISSP запускає Cybersecurity Hub для малого та середнього бізнесу

Компанія ISSP запускає Cybersecurity Hub for SMEs. Це інформаційний портал, розроблений спеціально під потреби підприємств малого та середнього бізнесу.

Чому це важливо? Бо МСБ все частіше стають жертвами кібернападів. Біля 43% всіх кібератак направлені саме проти невеликих бізнесів. Чимало таких компаній помилково вважають, що не цікаві хакерам.

При цьому, кваліфікованих спеціалістів чи ефективних технологічних рішень для протидії кіберзагрозам малий бізнес, як правило, не має, адже працює в умовах обмежених, в першу чергу фінансових, ресурсів. Статистика говорить, що до 40% керівників підприємств малого та середнього бізнесу не затвердили план дій на випадок кібератаки.


Не забуваймо і про supply chain атаки, коли основною жертвою стають якраз МСБ, зламати яких в рази простіше, ніж їхніх більш потужних партнерів та клієнтів.


Окремий блок – все більш жорстке законодавство у сфері захисту персональної інформації. Зокрема, General Data Protection Regulation (GDPR), Network and Information Systems Directive (NIS2) та Cybersecurity Maturity Model Certification (CMMC), які запроваджуються в ЄС та США. Чимало українських МСБ виходять на європейський ринок, де впровадження положень наведених вище регуляцій є обов’язковою вимогою успішної співпраці з локальними партнерами.


Саме для того, щоб підтримати представників МСБ та допомогти їм подолати всі ці виклики і був розроблений Хаб.


Відвідавши портал, підприємці зможуть ознайомитись з:

  • Безкоштовним посібником із кібербезпеки для МСБ лідерів.

  • Серією практичних відео із кібербезпеки за участю Артема Михайлова, нашого провідного експерта та директора із корпоративних рішень ISSP.

  • Інформацією про основні рішення, що можуть зацікавити компанії, які тільки починають свій шлях у кібербезпеці.

  • Актуальними матеріалами та новинами для МСБ.

  • Корисні шорткати і додаткові “цікавинки” будуть з’являтися на регулярній основі.

«Ми розуміємо, що кібербезпека може здатися занадто складною темою для багатьох фаундерів. Але розкоші ігнорувати питання захисту цифрових активів у МСБ вже немає. Тому при розробці посібника та серії відео ми максимально враховували потреби саме цієї аудиторії», - коментує Артем Михайлов.

Посібник та серія відео підготовлені експертами ISSP за сприяння EBRD Digital Hub.


Запрошуємо на сторінку Cybersecurity Hub for SMEs відповідальний український бізнес, який не хоче стати наступною жертвою кіберхакерів.


Виникли додаткові питання? Пишіть нам на cybersecurity4sme@issp.com


Нагадуємо, що компанія ISSP пропонує комплексне рішення «Кібербезпека для стартапів», що включає в себе індивідуально налаштовані послуги з виявлення інцидентів, управління вразливостями і пошуку загроз. Детальніше за лінком.

Comments


bottom of page