top of page
  • ISSP

Вдруге на Collision

Оновлено: 27 жовт. 2022 р.

ISSP представила інноваційні кібер рішення на найбільшій північноамериканській конференції Collision


Червень для ISSP ознаменувався поглибленням міжнародного партнерства, адже зараз як ніколи важливо підтримувати українську економіку, розширювати міжнародну співпрацю та запускати перспективні проєкти.


Ключовою подією стала участь компанії у Collision – найбільшій технологічній конференції Північної Америки. Вперше в історії Україна мала на Collision власний національний стенд і ISSP виступила одним із його партнерів, як і минулого року на WebSummit.


Три дні конференції стали яскравим доказом того, наскільки досвід України загалом, та компанії ISSP зокрема у сфері кібербезпеки цікавий світу.



ISSP провела низку зустрічей з потенційними інвесторами, які зацікавлені у розбудові української екосистеми cтартапів. Особлива увага була з боку канадської та нідерландської делегацій. Ми вже бачимо, що це справжній початок плідної співпраці.


Міжнародні гості стенду також зацікавилися бізнес-рішеннями ISSP для малого та середнього бізнесу, адже все більше невеликих компаній починають розуміти, наскільки ключову роль наразі відіграє кібербезпека. Загалом на конференції було представлено більше 1250 стартапів і наш продукт Cybersecurity for Startups викликав неабиякий інтерес.


Окрім того, Олег Дерев’янко, співзасновник та голова ради директорів ISSP взяв участь у панельній дискусії на тему Prospects and Uniqueness of the Ukrainian IT System.


У своєму виступі Олег акцентував увагу аудиторії на величезному потенціалі, який має сфера кібербезпеки в Україні, а також на необхідності діяти саме зараз попри всі складнощі.


«Український IT сектор демонструє вражаючу стійкість. Навіть попри воєнний стан, мобілізацію та вимушену релокацію команд IT бізнес у цілому зростає. За результатами першого кварталу 2022 він забезпечив рекордні $2 млрд експортних надходжень.


Але ще більш важливішою для українців стала стійкість таких ключових для будь-якої країни індустрій як банки, телеком, енергетика та транспортна інфраструктура. Весь світ побачив, що критична інфраструктура України відносно нормально працює під час війни навіть попри величезну кількість кібератак. Ми відбиваємось насамперед завдяки кваліфікованим професіоналам, які здатні протидіяти найсерйознішим кіберзагрозам.


За даними Microsoft, в 2020-2021 роках майже 20% всіх цільових кібератак були спрямовані проти нашої країни, проти США - більше 45%, Великобританії - майже 10%, а наприклад, проти таких країн як Ізраїль - лише 2%....



Але кібербезпека - це не лише функція, це також індустрія, яка має великий експортний потенціал, для реалізації якого потрібні дві речі. По-перше, розвиток внутрішнього ринку, і зокрема його публічного сектору. А по-друге, просування іміджу України як передової країни у сфері кібербезпеки. Ми маємо компанії з кібербезпеки світового рівня і повинні зробити все від нас залежне, щоб світ дізнався про це більше», - зазначив Олег Дерев’янко.


ISSP вдячна організаторам Ukrainian Bridge, European Business Association, Ukrainian Startup Fundта іншим партнерам українського павільйону N-iX, Customertimes Ukraine, SID Venture Partners за співпрацю.


bottom of page