top of page
  • ISSP

ISSP розвиває партнерство з Асоціацією ЄМА

Зміцнюємо безпеку банківського сектора України. Раді повідомити, що компанія ISSP підписала Меморандум про партнерство з Асоціацією ЄМА (Асоціацією Учасників Міжбанківських Платіжних Систем України). Це означає, що ми спільно працюватимемо над реалізацією ряду важливих проєктів, спрямованих на покращення безпеки банківських операцій та кіберзахисту фінансових установ.

Наш фокус - це протидія шахрайству, досягнення норм регуляції, підвищення рівня кібербезпеки і взаємодії у фінансовій сфері. Хоча фінансова галузь є однією з найбільш підготовлених з точки зору протидії кібератакам, критичним фактором залишається взаємодія в секторі, протидія шахрайству та підвищення стійкості до кібератак.

З урахуванням нових регуляцій в Євросоюзі та Україні, ми бачимо додаткові можливості для співпраці та спільного подолання нових викликів, щоб зміцнити кіберстійкість та кіберзрілість фінансового сектору України.

«У співпраці з нашими європейськими партнерами ми реалізували низку успішних проєктів для провідних банків (як в Україні, так і за кордоном) щодо впровадження антифрод-рішень, розбудови механізмів ідентифікації та управління ризиками, а також досягнення відповідності новим нормам й вимогам для підвищення безпеки платіжних інструментів та технологій.


Тож з задоволенням поділимося результатами, спостереженнями та висновками з членами асоціації. Це допоможе банківському сектору України адаптуватися до нових вимог та гармонізувати свою діяльність з правилами та нормами, що діють у Євросоюзі», - зазначає генеральний директор ISSP Роман Сологуб.

«З компанією ISSP і її фахівцями ми знайомі вже давно, напевно, понад 8 років. Багато позитивних відгуків я отримувала як від українських, так і від закордонних колег. Схожість інтересів завжди призводить до партнерства.

Починаємо з обміну експертизою та підтримки офлайн заходів Асоціації з питань безпеки в 2023 році, а в майбутньому плануємо співпрацю по антифрод-рішеннях для учасників фінансового ринку та навчальних антифрод проєктах для громадян», - говорить Олеся Данильченко, заступник директора та керівник Форуму безпеки розрахунків та кредитів Української Міжбанківської Асоціації членів платіжних систем ЄМА, член групи радників з фінансових сервісів European CyberCrime Center (EC3) Europol.


Ми раді бути частиною таких важливих ініціатив Асоціації ЄМА та сприяти розвитку фінансового сектору України. Будемо тримати вас в курсі наших спільних заходів.

bottom of page